Nagy Zsófia

Meserie(ii) / Meșterség(ek): Makramé ékszerek és dísztárgyak
Categorizare - Besorolás: Meșteșug / Kézműipar
Vechime - Régiség: 1 an - év
Adresa - Lakcím: Cluj-Napoca, str, Ciucas nr. 7, ap. 16, jud. Cluj
Telefon: 0729-333615
E-mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Prezentare (RO): 
Mă numesc Nagy Zsofia, sunt de profesie inginer în mecatronică, având și un master în inginerie de precizie și managementul calității.
Fiindcă intotdeauna mi-au plăcut bijuteriile, iar cele care le puteam găsi în comerț nu erau pe gustul meu, am început să mi le fabric singură. Au urmat bijuteriile oferite cadou cu diferite ocazii prietenelor si cunoștințelor. Încet mi-am format propriul stil: bijuteriile și articolele mele decorative sunt creeate cu tehnică macrame, folosind șnur din bumbac și mărgele de lemn.
In ultimul an am inceput să ma gândesc la posibilitatea de a trăi din acestă îndeletnicire, pentru că lucrurile creeate de mine îmi oferă adevarată bucurie și satisfacție.
Bemutatkozás (HU):
A nevem Nagy Zsófia, mernöki végzettséggel rendelkezem (mechatronika), amihez egy mesteri képzés is társúl (müszeripar és minőség-management).
Mindig szerettem a szép ékszereket és mivel a kereskedelemben nem mindig találtam izlésemnek megfelelőket, elkezdem magam készíteni őket. Következtek a barátnőknek és ismerősöknek ajándékba gyártott darabok. Lassan kialakúlt a saját, egyéni stilusom. Ékszereimet és dísztárgyaimat makramé tehnikával készítem, pamutzsinor és fagyöngy felhasználásával.
Mivel az ékszerek és dísztárgyak készítese igazi örömmel és elégtétellel tölt el, az elmult év során elkezdtem annak a lehetőségén gondolkozni, hogy megélhetés-szinten foglalkozzak vele.
Limbi - Nyelvek: magyar, román, angol