INFORMATII GENERALE DESPRE SERVICIUL WEBSHOP

 

- ASOCIATIA NOASTRA PRIN FUNCTIONAREA ACESTUI SISTEM NU APLICA ADAOS COMERCIAL LA PRODUSELE COMANDATE !!!

- Prin acest sistem puteti achizitiona produse unicate mestesugaresti, confectionate exclusiv sau in mare parte manual de catre membrii asociatiei noastre. Din aceasta cauza unele produse pot arata diferente minore in ceea ce priveste motivele folosite, marimea exacta sau culoarea produsului fata de fotografiile care le reprezinta. 

- Preturile si modalitatea de trimitere a coletelor sunt orientative (standard - prin posta, express - prin curierat), si depind de greutatea produsului, distanta si de numarul mesterilor de la acre ati comandat produse.

- De aceea, la fiecare comanda efectuata veti fi contactat prin e-mail sau telefonic de catre producator(i) pentru a stabili c exactitate modalitatea de trimitere a comenzii respectiv modul de plata. 

- Breasla Mestesugarilor isi asuma responsabilitatea exclusiv pentru transmiterea comenzilor la mesterul potrivit, respectiv la calitatea, nivelul de elaborare a  produselor. 

- Cumparatorul on-line, pe baza legii are dreptul la returnarea oricarui produs in termen de trei zile lucratoare fara a fi nevoit sa dea explicatii, iar vanzatorul (in acest caz mesterul) este obligat sa plateasca contravaloarea produsului.